Cvičenie doma: 6x do týždňa nový tréning. Trénuj so mnou z pohodlia domova.

Chceš cvičiť doma? Zmeniť svoju postavu? Dostať sa do kondície? Ukážem ti ako cvičiť doma efektívne.

Ponúkam ti minimalistický tréningový plán na doma, ktorý prináša maximálne výsledky. Ideálnym vybavením pre tvoje cvičenie doma sú 2 jednoručné (nakladacie) činky. Nič viac na perfektný tréning celého tela doma nepotrebuješ. A tréningom to len začína. Tento tréningový plán na doma sa volá Program P13 a okrem toho, že trvá 13 minút denne obsahuje aj stravovací plán (návod) a niekoľko ďalších tipov ako môžeš svoje cvičenie doma zúžitkovať v maximálnej miere tak, aby sa tvoja postava aj kondícia výrazne zmenili.

Volám sa Ľuboš a tréningu sa venujem od roku 1999 (viac info o mne osobný tréner Pezinok).

Píšem, že som osobný tréner ale pravdou je, že sa vnímam skôr ako filozof a vedec. Študujem a následne skúšam všetko okolo tréningu. Vyberám to účinné a aplikujem do života. To čo sa nedá reálne (ľahko) využiť zahadzujem. Extrahujem tak len úplne účinné a dostupné riešenia pre tvoj domáci tréning (cvičenie doma) a jeho maximálny efekt.

Od tejto doby (kedy som začal) som zozbieral mnoho skúseností, niektoré priaznivé, iné vôbec. Po niekoľkých rokoch som sa však naučil ako trénovať správne. Zmenil som tak svoju postavu a neskôr aj stovky ďalších.

Ako cvičiť doma s maximálnymi výsledkami?

Trénovať správne, jednoducho a bezpečne ale najmä s výsledkami môžeš aj doma. Tvoje telo, kondícia aj zdravie sa zmenia.

Tvoje telo sa môže dokonca zmeniť ľahšie a skôr ako si myslíš. Pridávam ti porovnávacie fotografie aká zmena sa cvičením doma podarila mne s týmto minimalistickým tréningový plánom.

Program P13 minimalisticky tréningový systém prinášajúci maximálne výsledky
Minimalistický tréningový plán na doma a jeho výsledky za 75 dní.

Tréning je len jednou ale veľmi zásadnou časťou premeny tvojej postavy.

Cvičenie doma môže byť skutočne veľmi účinné. Absolútnym kľúčom k tomu, aby sa tá zmena na tvojom tele udiala či už sa jedná o úbytok tuku alebo nárast svalov je pravidelnosť cvičenia.

Pripravil som pre teba niekoľko verejne dostupných cvičení na doma na našom kanáli YT.

Minimalistický tréningový plán na doma prinášajúci maximálne výsledky – Program P13.

Video je ukážkou tréningového plánu na doma, tvojho cvičenia doma, ktoré prináša maximálne výsledky. Program P13 využíva okrem najefektívnejších tréningových metód aj Paretovo pravidlo.

To znie, že 20% činností prináša 80% výsledkov. Tento tréningový plán na cvičenie doma (Program P13) ber ako týchto 20 super účinných % od Pareta.

Aby si mal/a presnú predstavu čo Program P13 obsahuje a ako funguje pripravil som pre teba prvých 5 strán programu úplne zdarma.

Minimalistický tréningový plán na doma Program P13 voľná verzia si môžeš stiahnuť zdarma kliknutím na PDF pod týmto riadkom.

Už podľa týchto strán dokážeš uskutočniť celý program. Ak ťa program zaujme a chceš si kúpiť celú verziu môžeš to urobiť v našom eShope – Tréningový plán na doma.

Zadaj kód freenestaci a máš na program 5% zľavu.

Ak budeš mať akékoľvek otázky, neváhaj sa pýtať, napíš mi, rád ich zodpoviem.

Foto: archiv pohyb.sk

Autor článku
Ľuboš Gsch
Ľuboš Gsch
Hlavný tréner

AHOJ. Srdečne ťa vítam. Som profesionálny osobný tréner a s Mobilným fitkom pôsobím v Pezinku a v Senci.

Okrem toho som otec dvoch detí, dvoch kníh, minimalistického tréningového plánu na doma (Program P13) a tohto blogu. Mojou úlohou je ukázať ti, že skvelé telo môžeš mať aj TY. A to s radosťou, dobrým pocitom a zábavne. Prevediem ťa procesom tréningu a tiež všetkým potrebným. Výsledky v podobe skvelej postavy, zdravia a kondície dosiahneš efektívne, rýchlo a bezpečne.

Ak ťa zaujíma môj príbeh navštív sekciu Osobný tréner – O mne

Ak ťa zaujímajú moje referencie navštív sekciu Osobný tréner – Naše boje referencie

V prípade otázok ma neváhaj kontaktovať prostredníctvom formulára.

viac o autorovi

Odporúčané produkty z nášho e-shopu