Najdostupnejší osobný-fitness tréner pre Pezinok, aj mobilným fitkom k tebe domov

Profesionálny osobný fitness tréner v Pezinku? Áno, dokonca aj s vybaveným fitkom u teba doma.

Ak vyhľadávaš slová ako osobný tréner alebo fitness tréner pre mesto Pezinok… Možno ťa zaujme moja ponuka. Som profesionálny tréner a vybavenú posilňovňu (Mobilné Fitko) priveziem v rámci mesta Pezinok a blízkeho okolia k tebe domov.

Aby som ťa uviedol do obrazu. Od roku 1999 sa venujem tréningu. Posilňovňa sa stala mojim druhým domovom. V marci 2020 tento môj domov zatvorili. Chcel som trénovať a tiež moji zverenci. A vzniklo Mobilné fitko.

Ako funguje Mobilné fitko?

Mobilné fitko je vlastne kompletné fitness centrum zbalené do auta. Tréner (ja) prídem, kým sa rozcvičíš, rozložím ti všetko potrebné na tréning (celú posilňovňu). Prebehne tréning ako v posilňovni pod dohľadom trénera a následne, kým si vydýchneš po tréningu a odstrečuješ, toto fitness centrum zbalím späť do auta a odchádzam. Vidíme sa podľa dohody na najbližšom tréningu.

Ako fungujú tréningy s Mobilným fitkom?

Tréning prebieha presne tak isto ako v “normálnom” fitness centre. Vstupné interview, rozcvička, komplexný riadený tréning a uvoľnenie. Rozdiel je len v tom, že nechodíš ty do fitness centra ale fitness centrum aj tréner chodia za tebou. Zhrnutie výhod Mobilného fitka nájdeš v článku nižšie.

Aké sú možnosti spolupráce s Mobilným fitkom?

Možností je viac a závisia najmä od teba. Štandardom sú tréningové programy podľa veku a povahy (cieľa) cvičenia. Viac informácií sa dozvieš v samostatných článkoch.

Anti-stárnúci tréningový program najmä pre ľudí po 50tke s cieľom upevniť zdravie, pohyblivosť, zlepšiť kondíciu a zatraktívniť postavu.

Fit komplexný tréningový program je najmä pre ľudí, ktorí sa chcú zamerať na výkonové tréningy s cieľom zmeniť svoju postavu a maximalizovať výkon.

Mobilné fitko: Profesionálny osobný tréner a vybavené fitko k tebe domov PEZINOK
Mobilné fitko a osobný-fitness tréner v Pezinku príde k tebe domov. Svoju premenu tak môžeš zrealizovať bez publika tam kde sa cítiš najlepšie.

Cieľom je vyhovieť tvojim potrebám a nastaviť celý proces tak, aby mal hodnotu (výsledok) a bol reálny. Reálny mám na mysli, že sa ti musí prispôsobiť. Je mnoho efektívnych postup premeny tela, budovania kondície, zlepšovania zdravia alebo spaľovania tuku. Dôležitý faktor je však to, aby ti nastavený proces vyhovoval a bol pre teba uskutočniteľný.

Aká je cena trénera a Mobilného fitka k tebe domov v Pezinku?

Cena je súčtom premenných služieb trénera a fitness centra. Všeobecný prehľad cien osobných trénerov nájdeš v samostatnom článku. Cenník osobného trénera aj Mobilného fitka pre Pezinok s ponukou služieb nájdeš TU. Cena obsahuje kompletne všetko, fitness centrum, jeho inštaláciu, použitie, služby trénera a podľa programu sú v cene diagnostiky, jedálničky, prípadne tréningové plány (napr. pri cestovaní).

Kto trénuje s Mobilným fitkom?

S Mobliným fitkom trénujú najmä tí, ktorí si veľmi cenia svoj čas a svoje možnosti. A tiež tí, ktorí chcú trénovať komfortne, profesionálne a nepotrebujú publikum.  S Mobilným fitkom ťa reálne stojí tréning 60 minút. V posilňovni ak započítaš cestu tam a späť, čakanie pri bare na kľúč, čakanie na sprchu alebo ešte aj čakanie na lavičku, činku, stroj… tréning ťa bude stáť 2, a často aj 2,5h.

Ak ťa zaujímajú konkrétne osoby, ktoré trénujú s Mobilným fitkom v Senci je to moderátor Andrej Bičan a tiež herečka Zuzana Vačková. V rámci Pezinka je to herečka a speváčka Petra Bubeníková, módna návrhárka Mamalu a tiež veľkopodnikateľ Pavol Jakubec.

Aké sú výhody Mobilného fitka?

Výhody Mobilného fitka v Pezinku si priam extrémne:

  • tréning aj tvoj celkový čas vrátane prípravy a uvoľnenia trvá hodinu. Tz. žiadne časové prestoje.
  • kompletne vybavené fitko príde v rámci Pezinka a blízkeho okolia k tebe domov,
  • žiadne riešenie logistiky, parkovania, platnosti permanentky, čakania na sprchu vo fitku a podobne,
  • neriešiš deťom babku na varovanie, prípadne kľudne môžu cvičiť aj deti (o tom prečo a ako by mali byť do tréningového procesu zapojené aj deti som mal prednášku na ZŠ, aj s videom ju nájdeš TU),
  • môžeš trénovať s partnerom/partnerkou alebo môžete trénovať celá rodina,
  • žiadne nežiadúce osoby, pohľady alebo cudzie prostredie. Trénuješ doma alebo na mieste kde sa cítiš fajn. 

Tieto výhody sú z môjho pohľadu a pohľadu trénujich tie naj. Myslím, že je ich však oveľa viac.

Ak máš otázky ohľadom tréningu, Mobilného fitka alebo niektorej zo služieb, rád ich zodpoviem. Neváhaj ma kontaktovať cez kontaktný formulár.

V prípade, že poznáš niekoho komu by mohli byť uvedené informácie užitočné, prosím pošli mu tento článok. Tiež si môžeš pozrieť niekoľko z našich výsledkov v referenciách.

Foto: archív pohyb.sk

Autor článku
Ľuboš Gsch
Ľuboš Gsch
Hlavný tréner

AHOJ. Srdečne ťa vítam. Som profesionálny osobný tréner a s Mobilným fitkom pôsobím v Pezinku a v Senci.

Okrem toho som otec dvoch detí, dvoch kníh, minimalistického tréningového plánu na doma (Program P13) a tohto blogu. Mojou úlohou je ukázať ti, že skvelé telo môžeš mať aj TY. A to s radosťou, dobrým pocitom a zábavne. Prevediem ťa procesom tréningu a tiež všetkým potrebným. Výsledky v podobe skvelej postavy, zdravia a kondície dosiahneš efektívne, rýchlo a bezpečne.

Ak ťa zaujíma môj príbeh navštív sekciu Osobný tréner – O mne

Ak ťa zaujímajú moje referencie navštív sekciu Osobný tréner – Naše boje referencie

V prípade otázok ma neváhaj kontaktovať prostredníctvom formulára.

viac o autorovi

Odporúčané produkty z nášho e-shopu